Συνεργάτες
Το Apollon Parga Travel γραφείο γενικού τουρισμού ειδικεύεται στις υπηρεσίες εισερχόμενου τουρισμού και δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Πάργας και των Συβότων.
Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε τις κάτωθι υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές:
Handling Services
Charter Flights
Σύναψη συμβάσεων και κρατήσεων ενοικιαζόμενων δωματίων και studios (μετά από αίτημα με allotment και/ή guaranty συμβολαίων)
Σύναψη συμβάσεων και κρατήσεων ξενοδοχείων (μετά από αίτημα με allotment και/ή guaranty συμβολαίων)
Μεταφορές
Εκτεταμένο πρόγραμμα εκδρομών (Κρουαζιέρες – Οδικές περιηγήσεις)
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών (σε συνεργασία με εταιρία ενοικίασης)
Διοργάνωση δραστηριοτήτων (Καταδύσεις, Θαλάσσια Sports, Ιππασία, Πεζοπορία, κ.α.)
Υπηρεσίες Συναλλάγματος

Οι μεταπτυχιακές μας σπουδές (Msc in Project Management και MSc in Services Management) και η προϋπηρεσία σαν Εμπορικός Διευθυντής σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες είναι καθοριστικές για τον προσανατολισμό μας σε μια πελατοκεντρική προσέγγιση με στόχο την βελτιστοποίηση της ικανοποίησης του πελάτη. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την καταγωγή μου (έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Πάργα) και την ενασχόληση της οικογένειας μου στον τομέα του τουρισμού μέσω ενοικιαζόμενων δωματίων και ξενοδοχείων από την δεκαετία του 1980, μας επιτρέπει να εξασφαλίσουμε για εσάς την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές.
Εργαζόμαστε ενδελεχώς με τους συνεργάτες μας προκειμένου να εξασφαλίσουμε τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών για τους πελάτες σας. Βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα στον πελάτη προκειμένου να του παράσχουμε πληροφορίες και βοήθεια σε οτιδήποτε χρειαστεί, κατά τη διάρκεια της διαμονής του στην περιοχή. Κάθε αίτημα που λαμβάνουμε αντιμετωπίζεται με τη μέγιστη δυνατή προσοχή στη λεπτομέρεια, επιτρέποντάς μας να προτείνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή για τις απαιτήσεις σας.
Είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε καταλύματα παντός τύπου, από καλά οργανωμένες παραδοσιακές οικογενειακές επιχειρήσεις μέχρι συνεργασίες με πολυτελή ξενοδοχεία.
Η φυσική ομορφιά της περιοχής η οποία διαθέτει ένα μεσογειακό κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια και ήπιες θερμοκρασίες, πλούσια φύση και γαστρονομία σε συνδυασμό με το επίπεδο των υπηρεσιών που είμαστε σε θέση να σας παράσχουμε εγγυάται τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών σας.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία – διευκρίνιση.


Με εκτίμηση,
Apollon Parga Travel
Apollon
Travel Club
...and enjoy the benefits!
Parga
photo album
Map of Parga
All contents © Apollon Parga Travel Αρ. Ειδικού Σηματος ΕΟΤ: 0623E60000040601
Όροι και προϋποθέσεις | Πολιτική απορρήτου

Horizontal Bank Banner